Beoordelingen van La Cubanita Bussum

Recente recensies van La Cubanita Bussum

5 sterren na 88 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De carpaccio is een aanbeveling, echter is de schaal met warme tapas erg vet, de aardappeltjes klef en de verpakking gemolten wat mij niet erg gezond lijkt. Kan deze worden vervangen door een verpakking die hittebestendig is?

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk. We hebben zo genoten en echt super lief dat jullie het nog even hadden opgewarmd. Het was dus ook thuis nog echt goed warm. Kortom een heerlijk diner op eerste paasdag! Dank jullie wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld. Vriendelijk snel. En... goed eten.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer even heerlijk gegeten van jullie Zowel de koude als de warme en hopelijk de volgende x weer aan een tafeltje bij jullie

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs En ook andere tapas Lekkere volle romige cheesecake ! Bedankt en tot de volgende keer

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker, alleen jammer dat de aardbeiensaus voor de cheesecake weer vergeten was ☹️

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

1e x besteld en omdat we niet wisten hoeveel we zouden krijgen extra besteld. Uiteindelijk teveel maar dan eten we t morgen gewoon nog een x. Het was erg lekker en ook nog goed warm. Vind alleen de prijs erg hoog als je t vergelijkt met wat je betaald als je gewoon bij jullie in t restaurant eet. Verder echt heerlijk gegeten en hoop dat jullie snel weer open mogen.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, minder keuze dan normaliter dat is wel jammer. Maar heerlijk gegeten, snelle en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker. Redelijk warm. Helaas zat er geen tapenade bij het brood, ondanks dat we dat wel besteld hadden.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima goed verzorgd en heerlijk gegeten

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het echt een aanrader. Het is natuurlijk anders dan in het restaurant eten. De gerechten zijn thuis iets sneller koud, omdat je nu alles in 1x mee krijgt. Maar we konden het prima warm houden in de oven. Dit gaan we zeker nog een keer doen.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker groot compliment. Een klein puntje was wel dat de gehaktballetjes een beetje flauw was, maar dat mag de pret niet drukken. Erg bedankt het was lekker!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas niet de kwaliteit die we gewend zijn van La Cubanita. Bij de patatas bravas is geen saus geleverd. Als je in het restaurant eet doen ze die saus er wel bij. En ineens een andere aioli bij het brood, wat je geen aioli mag noemen, het smaakte eerder naar zure wijnachtige saus. Helaas bestellen wij niet meer voor thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijk personeel! Iets wat langer moeten wachten op mijn bestelling, maar dat was het waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was snel klaar, erg lekker allemaal

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heel lekker, bedankt!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was netjes verpakt. Wij hebben twee warme boxen en één koude box genomen en 3 carpaccios vooraf. Wij zaten berevol en hebben super lekker gegeten. Dank jullie wel!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer zeer geslaagd en ruim voldoende

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service, heerlijk thuis uit eten... aanrader!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

In deze rare tijd toch nog lekkere tapas kunnen bestellen. Was weer erg lekker op naar een volgende keer.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten we waren echt even uit maar dan thuis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed bevallen! Prima porties, eten was lekker! Wij kwamen uit Huizen en dan raad ik aan de warme gerechten nog warmer in te pakken, deze waren al wel afgekoeld. Maar voor herhaling vatbaar!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk maar jullie waren ons brood vergeten erbij te doen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Al diverse keren besteld bij La Cubanen in Bussum. Ze zijn heel dankbaar en altijd een lief woordje op de tassen met lekkere eten. Het is heel netjes verzorgd en we bestellen dan ook graag om thuis 'uit te eten. Complimenten!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goeie service. Bestelling was precies op tijd klaar. Het was netjes en zorgvuldig ingepakt met alles erbij zoals servetten, citroendoekjes en zelfs pepermuntjes. De warme en koude gerechten waren netjes apart ingepakt.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd, helemaal volgens afspraak, uitstekend dus. Het eten was ook nog warm (wat verrassend was, omdat het al klaar stond toen ik binnenkwam en dan weet je natuurlijk niet hoelang het al klaar staat).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is super netjes verpakt en echt heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was werkelijk heerlijk! Alle opties van de kaart 1 maal gekozen en echt van genoten met z'n vijven. Succes en sterkte deze tijd, blijf bestaan!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed geholpen. Lieve mensen. Goede service

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en warm en veel keus! Super aardige mensen ook.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde. Niet helemaal warm meer bij aankomt thuis. Porties mogen wel wat groter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer verrukkelijk!!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak van het eten was prima. Maar de spareribs hadden wel warmer gemogen. En veel peterselie er op is ouderwetse.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was over het algemeen gewoon prima en heerlijk. Echter vonden we het brood wel keihard en hadden we geen zalm besteld maar tomaat & mozzarella. Verder een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heeeerlijk! Dit hadden we eerder moeten doen, dus reden om snel terug te komen. Sterkte allemaal en hou jullie sterk 🍀

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten ondanks het gemis van de sfeer in het restaurant zelf

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

In tijden van corona halen we elke week eten bij een ander restaurant in Bussum #steundehoreca. Dit keer bij La Cubanita. We hadden 3 schalen tapa's besteld, voor 2 volwassenen en een vegetarische dochter. De hoeveelheid was op zich redelijk goed, maar jammer genoeg was het niet lekker. Allemaal een beetje slap, redelijk smaakloos en koud. En dan is de prijs/kwaliteit verhouding gewoon niet goed, we hebben ruim 40 euro betaald. Jammer. Volgende week een ander restaurantje proberen.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De kip pasta salade is met erg veel saus waardoor deze minder lekker is. Verder genoten van alles

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Stond op tijd klaar. Heel fijn. Hopen dat jullie restaurant snel open mag. Dit is een goede oplossing om toch heerlijke tapas te kunnen eten.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Gracias!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super erg lekker was meer dan genoeg volgende keer zou ik combinatie tussen warme en koude gere heten willen. Nu was alles warm en wist daarom niet goed wat eerst te eten.kwaliteit en service een10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Net zo lekker als in het restaurant! Aanrader

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten. Super vriendelijke ontvangst bij het afhalen. Vraagt om herhaling!!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk tapas thuis gegeten. Lekker voor bij de borrel of de lekkere trek. Eten was optijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoewel wij liever in het restaurant zitten was bij het afhalen de kwaliteit van het eten net zo lekker als In het restaurant. Alles is netjes verpakt en warm als je het thuis opeet.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed en keurig op tijd was alles bereid

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, het was nog lekker warm toen we thuis waren. Ook heel vriendelijke mensen! Voor herhaling vatbaar (we hopen stiekem dat ze doorgaan met de afhaal optie ook wanneer het restaurant weer open is)

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, bedankt!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie hebben een geweldig alternatief gevonden voor een gezellig avondje dineren. De kwaliteit van het eten blijft uitstekend door het zorgvuldig inpakken van de boxen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Aanrader! Netjes verpakt, leuk berichtje erbij.....Heerlijk gegeten!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!! Warm, goed kwaliteit, netjes verpakt en prima porties. Na de Coronacrisis dit concept behouden. We hebben genoten.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

2e keer besteld om op te halen. Het blijft smullen en nog steeds mijn favoriete eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Het eten was nog goed warm, ondanks dat we nog 20minuten moesten rijden. Goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Service was super vriendelijk en snel maar de porties waren echt niet oke. Wij zijn hele makkelijke eters en ook heel snel tevreden maar het was gewoon niet goed. Je krijgt 3 spareribs waarvan de derde portie net zo klein was als de helft van mijn duim :( en dat wordt als portie meegerekend. Het was allemaal echt mini, kwam over alsof er niet genoeg was. Daarnaast was de kip erg taai, moest hard trekken om het vlees eraf te kunnen krijgen. Denk dat het oud was. Kaaskroketjes en zoete aardappelfriet waren wel lekker. Wij gaan hier helaas niet nog eens naartoe.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super Wat jammer is dat sommige tapas minder lekker wordt omdat ze dan wat koud enzo worden vooral bij de zoete aardappel friet merk je dat. Daar is niks aan te doen komt omdat het niet meteen gegeten kan worden

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was top allemaal!!! En perfect op tijd klaar!!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en verzorgd. Tasjes erg leuk!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De meeste tapas waren heerlijk. Alleen de zeeduivelstukjes en de kip in honingmosterdsaus niet omdat het deeg niet goed doorbakken was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlijk zoals wij altijd gewend zijn. Hoeveelheid was goed

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijna net zo lekker! Missen natuurlijk wel de cocktails.. 🤪

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Ik zou graag de volgende keer 2 warme en 2 koude gerechten willen bestellen. Een mix dus. Misschien een idee?

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, stond precies op tijd klaar. Was zelfs teveel voor me. Super service, hoop snel weer gewoon bij jullie uit eten te kunnen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas miste we ons stokbrood met aolli. Verder wel oke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. De schotels waren goed verpakt zodat we alles heet op de tafel konden zetten. Leuke boodschap ook op de tas. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het zag er heel goed uit en smaakte nog beter. We hebben gesmuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

de prijs kwaliteit is bij de afhaal veel duurder. De porties mogen wel iets groter vanwege de prijs. Verder is het eten prima

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de Coronacrisis hebben wij net als vanouds weer heerlijk kunnen genieten van Cubanita. Het is een versimpelde menu en men moet het ophalen maar het eten is goed ingedeeld en verpakt en nog steeds warm als je thuis bent. Het was weer als vanouds smullen! Een echte break in deze tijden. Dikke pluim hoe jullie hier mee omgaan! Wij gaan binnenkort weer bij jullie bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zondag heerlijk tapas besteld en gegeten. Voldoende voor iedereen. Het eten was op tijd gereed, en ook het systeem van afhalen was prima in orde. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Toch nog een beetje la cubanita, maar dan thuis! Het smaakte als vanouds en de service was top, bedankt :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

grootte van porties zijn niet duidelijk op de site, we hadden met twee personen te veel besteld, mogelijk kan dat toegevoegd worden op de site

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, zoals we van jullie gewend zijn. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Flauw, slappe zoete aardappel frietjes en een verdwaalde mug en een stuk houtskool ofzo in het eten(en uiteindelijk in mijn mond).

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas waren ze de aiolie/tapanade en extra Aiolie vergeten bij de zakken toe te voegen. Maar ondanks dat, was het heerlijk. Fijn om toch in deze gekke tijden van la cubanita te kunnen genieten. Chorizo kroketjes en carpaccio zijn echt mijn favoriet

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn om toch te kunnen genieten van de Tapas én La Cubanita Bussum te ondersteunen nu het restaurant tijdelijk dicht is.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en zag er netjes uit. Super leuk de tekst op de papieren zak, geeft toch even wat extra in deze raaren tijd die iedereen raakt. Ps vindt zo wie zo het eten het laatste jaar erg vooruit gegaan. 👍👍

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Super leuk om je tafel vol te hebben staan met de lekkerste tapas. Een feestje op tafel in plaats van standaard afhaal bagger

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker eten in deze gekke tijd.. als vanouds genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten maar afhaaltijd klopte niet. Afhaal tijd aangegeven door cabanita was 1845 helaas was het eten pas om 19u gereed. Dan heb ik liever dat jullie 19u aangeven als afhaaltijd. Helaas ook het broodje vergeten dat wij wel betaald hebben. De rest van het eten was erg lekker warm en goed!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling was keurig op tijd klaar, was compleet en prima verzorgd. W hebben lekker gegeten. Goede prijs/kwaliteit verhouding!